Studiekeuze naar het hoger onderwijs

Op donderdag 27 januari 2011 gaan alle leerlingen van het 6de jaar naar de SID-IN in Gent. Deze beurs staat tevens open voor de ouders op zaterdag 20 janurari. Meer info. SID-IN

Op dinsdag 8 februari 2011 om 19u30 organsieert de school een infoavond over de Bachelor-Masteropleidingen.  Mevr. Willems van de VUB zal dieper ingaan op het verschil tussen een Bachelor- en Masteropleiding, kiezen voor Hoge School of Universiteit, de mogelijke doorstromingen, het systeem van studiepunten, het bekomen van beurzen enz. Deze avond staat open voor alle leerlingen van de derde graad, ouders en alle geĆ®nteresseerde buitenstaanders. De toegang is gratis.

HPIM6746 Op vrijdag 25 maart 2011 krijgen de leerlingen van de 3de graad de kans om met oud-leerlingen te praten die nog aan het studeren zijn in het hoger onderwijs. Zij kunnen tevens de cursussen inkijken en zich informeren over het 'echte' studentenleven.