Infoavond Onderwijsloopbaanbegeleiding

Lyceum Aalst

BESCHRIJVING

Tijdens die infoavond zullen de leerlingen en hun ouders gericht informatie krijgen over het aanbod van de resp. 2de, 3de graad en ‘verder studeren’.

INFO overgang graad- voor ouders en leerlingen

In de inleiding zal aandacht worden besteed aan de profilering van onze school binnen de 4 gekozen belangstellingsgebieden en de daaraan gekoppelde ateliers in leerjaar 3 en 5.

Start: 19.00 u

Locatie: studiezaal + paviljoenen en Cocon

Presentatie: directeur + vakleerkrachten (doorschuifsysteem)

Planning:

19.00u                                  inleiding door mevr. Agneessens

19.30u                                  start doorschuifsysteem

INFO verder studeren- voor ouders en leerlingen

Start: 20.00 u

Locatie: studiezaal

Presentatie: inleiding directeur + studiedienst VUB

Planning:

20.00u infosessie rond de BAMA structuur door de studiedienst van de VUB

ALGEMEEN:

-      Deze infoavond is ook toegankelijk voor ouders van niet-Lyceum leerlingen.

-      Deze infoavond is belangrijk in de studiekeuzebegeleiding van onze leerlingen.

-      Na de verschillende uiteenzettingen is iedereen welkom in lokaal Steenhaut voor een verfrissing.