Mini-onderneming

Mini-onderneming Foods & Goods

Missie

FOODS & GOODS wil seizoensgebonden pakketjes aanbieden die een combinatie van 'foods' en 'goods' bevatten. Een klein pakketje dat iets van voeding bevat ( bijvoorbeeld speculaas/koekjes) gecombineerd met een leuke gadget. Aangezien wij graag inspelen op de actualiteit zouden wij onze verkoop telkens richten op de verschillende feestmomenten van het jaar (nl. Sint-Maarten, kerst, valentijn en Pasen). Wij focussen ook op eventuele zich aanbiedende opportuniteiten. Aangezien de wetgeving hieromtrent stelt dat wij zelf geen voedingsmiddelen mogen produceren, hebben wij een samenwerking gezocht met Technigo Aalst Campus Ledebaan. Bij deze leerlingen is het produceren van voeding namelijk in hun leerplan opgenomen. Na overleg met de directie van deze school hebben wij een positief antwoord gekregen op onze vraag om samenwerking.

Functie verdeling

functie

Gsm-nummer

0488/02.94.70

foodsandgoods1617@gmail.com

Groepsfoto

groepsfoto

Slogan

slogan

Mini-onderneming Button Up

Button Up is een mini-onderneming uit Aalst met het originele idee om buttons en magneten te creëren met behulp van persoonlijke foto’s. Door middel van een leuk fotostandje met een greenscreen zijn we in staat jullie herinneringen vast te leggen op een magneet of button in verschillende sferen. Daarbovenop hebben wij een gamma aan verkleedkledij om het geheel nog wat op te fleuren.

Hopelijk kan u ons snel vergezellen in onze fantasiewereld en kan u samen met ons herinneringen maken en opslaan!

Button UP team (Steffi, Tia, Roosje, Naomi, Dolores, Jena & Hajar)

02      03

Mini-onderneming At Random Design

Missie

De mensen in onze mini-onderneming zijn erg bezig met hun stijl en met de hedendaagse mode. Daarom willen wij tijdloze en toch moderne kleding aanbieden aan onze klanten. Wij willen onze kleding en stijl populairder maken door kwaliteitsproducten te verschaffen en dit zo goedkoop mogelijk aan te man te brengen.

Mini-onderneming AR-Fest

Missie

Het gehele AllRound-Festival team staat achter enkele principes. We staan namelijk achter sociaal en ecologisch verantwoord ondernemen. Dit zal je zien gedurende ons hele festival. Tijdens ons festival zullen we verschillende activiteiten organiseren waar zowel jong als oud aan kan deelnemen. Er zullen o.a. workshops gegeven worden, een comedyshow, een hele boel muziekoptredens en nog veel meer!

Daarnaast willen we ook graag een percentage van onze winst schenken aan een goeddoel. Dit zal worden bepaald via een wedstrijd (bv. De leukste foto, originele tekening, origineelste inzending,…) of via een stemronde op de Facebookpagina of website.

Het allerbelangrijkste voor ons blijft wel dat iedereen, van vrijwilliger tot bezoeker, plezier heeft op ons festival. Wij zijn verzekerd dat we er een zeer warme en toffe dag van kunnen maken en dat dit festival zeker voor herhaling vatbaar zal zijn.

Het hele AR-Fest Team