Mini-onderneming Culore

Culore

“We bring color into your life”

Wij zijn Culore, één van de drie mini-ondernemingen hier op school. Ons concept draait rond ‘tie dye’. We verkopen leuke handgemaakte T-shirts en linnen zakken.
Door verschillende vouwtechnieken, creëren we unieke patronen op T-shirts en linnen zakken. Onze producten zijn dan ook zeer kleurrijk en telkens uniek.
De T-shirts en linnen zakken zijn van degelijke kwaliteit. De klant kan zelf de kleuren kiezen die hij of zij wil laten verwerken in zijn product.
Een T-shirt en een linnen zak kan je bij ons verkrijgen voor een prijs van respectievelijk 12,00 en 5,00 euro. Ze zijn verkrijgbaar in small, medium en large.

Daarnaast zullen we ook leuke workshops organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In deze workshop kunnen de kinderen dan zelf leren hoe ze een leuke T-shirt of linnen zak maken.
We vinden het belangrijk dat we op het einde van onze mini-onderneming een deel van de winst schenken aan een goed doel. Ook hechten we belangstelling aan het ecologisch verpakken van onze producten.

Onze stand zal op verschillende plaatsen aanwezig zijn zoals op school, in het Waasland Shopping Center, in het Gent Zuid Shopping Center en op de Vintage Beurs in Brussel.

Meer informatie kan je vinden op onze instagrampagina: culore_official en op onze facebookpagina: Vlajo mini-onderneming 2018-2019: Culore.
Voor vragen kan je terecht via het mailadres: culore.mini@gmail.com . We zijn momenteel bezig met het maken van een webshop.

Team Culore

Roels Rune, Van den Brempt Eline, Vonck Marte, De Wael Britt, De Ryck Tam, Van den Steen Luna, De Koninck Rieke, Kumbu Ndombele Leonie, Muylaert Tonja, Zahoual Yasmina