Mini-Onderneming T'airco

Mini-onderming T’aireco

Ons team bestaat uit 9 leerlingen van het 6e jaar economie.

Onze mini-onderneming verkoopt terraria, hierin proberen wij ecologie te verwerken. Woont u in de stad? Haal de natuur in jouw huis! Dankzij onze mini-onderneming kan u uw woning voorzien van een klein zelfstandig wereldje.  Onze terraria bevatten onder andere ecologisch gekweekte planten. Bij de aanmaak van onze terraria maken wij daarnaast ook gebruik van gerecycleerd glaswerk. Een belangrijk doel van onze mini-onderneming is ecologisch werken.

Wilt u nog meer van onze creaties bezichtigen? Bekijk dan zeker onze sociale media!
Voor op maat gemaakte bestellingen kan u ons mailen!

Instagram: @taireco

Facebook: https://www.facebook.com/Taireco-122474982486715/

e-mail: Taireco19@gmail.com

Team T’aireco