Schooluren

Lesuur 7 14.50u tot 15.40u
Lesuur 8 15.40u tot 16.30u

Schoolreglement

Hier kan je het schoolreglement raadplegen.

Zelfstudiecentrum

Hier kunnen de leerlingen gratis gebruik maken van computers met internetaansluiting. Daarnaast zijn er naslagwerken, tijdschriften en kranten ter beschikking. Tegen betaling kunnen ze fotokopie├źn nemen of teksten printen.

zelfs zelfs2

Begeleide ochtend-, middag- en/of avondstudie

Elke ochtend kunnen de leerlingen van 7.45 u tot 8.25 u gebruik maken van de computers in het zelfstudiecentrum. Ook tijdens de middagpauze kunnen de leerlingen tussen 12.30 u en 12.55 u hier in stilte komen werken. De leerlingen kunnen bovendien vrijblijvend naar de begeleide avondstudie gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.40 u tot 17.00 u. Een maatregel binnen studiebegeleiding of sanctioneringsbeleid kan leiden tot een verplichte avondstudie.

Bereikbaarheid

De school is met de fiets en brommer gemakkelijk te bereiken langs de autovrije Louies D'Haeseleerstraat (de vroegere Hoogstraat).

In de kelder van de nieuwbouw (enkel te bereiken via de L. D'Haeseleerstraat) is een stalling voor fietsen en bromfietsen. De kelder wordt afgesloten tijdens de lesuren.

Het gebruik van de fietsenstalling is gratis.

• Gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Men kan de kinderen aan de Parklaan of de Houtmarkt (150 m van de school) afzetten, zo moet men het drukke centrum niet in. Zie stadsplan;
  • De school eindigt om 15.40 u (15 min. voor de verkeersdrukte!);
  • Vanaf het station kan men langs autovrije straten de school bereiken (10 min. wandelen);
  • Goede verbinding met de busdiensten (www.delijn.be) en de treindiensten (http://www.belgianrail.be/nl).

Lockers

In de polyvalente zaal en in het huis Bethune staan kluisjes ter beschikking van de leerlingen. Hierin kunnen leerboeken, boekentassen, sportkledij,... worden opgeborgen.

Hiervoor worden 10 euro huurgeld en 10 euro waarborg voor de sleutel gevraagd.